Contactmomenten tijdens het verblijf in Den Olm

Onthaal- en oriƫntatiegesprek

Een verhuis naar Den Olm wordt altijd voorafgegaan door een onthaal- en oriĆ«ntatiegesprek met een medewerker van de Sociale Dienst.

Een 6-tal weken na aankomst, plannen we een contactmoment om de eerste weken te evalueren. We kijken dan ook samen naar wensen en verwachtingen voor de toekomst. En we bespreken wat de wensen zijn op het moment dat de gezondheidstoestand van de bewoner zou achteruitgaan.
 

Gebruikersraad

Drie keer per jaar nodigen we bewoners en hun mantelzorger uit op de gebruikersraad van de wooneenheid. Dat geeft ons de kans om elkaar beter te leren kennen en de nodige informatie te geven over de werking van de wooneenheid. We vinden participatie erg belangrijk in het beleid van de wooneenheid. Suggesties en ervaringen zijn voor ons een bron van informatie die ons helpt in ons streven naar een gezellig woon- en leefklimaat. Ook voorstellen voor activiteiten en agendapunten voor de gebruikersraad zijn meer dan welkom bij het diensthoofd van de wooneenheid.


Multidisciplinair overleg

Doorheen het verblijf in het woonzorgcentrum vindt er - volgens noodzaak - regelmatig een multidisciplinair overleg plaat. Hierin betrekken we ook de huisarts.


Heb je een vraag of suggestie? Spreek dan gerust het diensthoofd van de wooneenheid aan.